Het doel van Business Intelligence is het slimmer maken van uw organisatie door het verzamelen van data en deze te analyseren en te vergelijken met uw kpi’s (kritieke prestatie indicatoren).

Oriëntatie

Als BI specialist kan BI Partners u meenemen in de wereld van Business Intelligence. Als u zich aan het oriënteren bent op het inzetten van BI, maar nog niet weet welke software het best bij u past, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen een workshop waarin we toelichting geven op de beschikbare tools (o.a. QlikView en QlikSense), hun voor- en nadelen en kosten. We geven u inzicht in wat er komt kijken bij uitbesteden of zelf doen. De workshop is zowel beschikbaar via een open inschrijving als in-company.

Advies BI Tool incl. TCO

We kunnen u projectmatig voorzien van een adviestraject om tot de juiste keuze voor een BI tool te komen. De uitwerking is inclusief een uitwerking van de Total Cost of Ownership (TCO) van het inzetten van een BI oplossing.

Consultancy

Advisering prestatiemanagement & BI

Dashboarding is het punt waar prestatiemanagement en business intelligence bij elkaar komen. Onze deskundigheid ligt op deze vakgebieden. Wij gaan de discussie aan op directie en management niveau over strategie, het stellen van doelen en deze meetbaar maken.

Implementatiebegeleiding & Projectmanagement

We kunnen u ontzorgen op het managen van projecten met betrekking tot BI vraagstukken. We hebben projectmanagers met ruime ervaring met ontwikkel- en implementeren van dashboard oplossingen.