Sneller en beter onderbouwde besluiten nemen

Mist u eenduidig inzicht in uw bedrijfsvoering en kostenontwikkeling? Werkt u met allerhande Excel-rapportages die niet op elkaar aansluiten en loopt de kwaliteit van uw gegevens sterk uiteen? Stuurt u  meer op gevoel dan inzicht? Maak dan kennis met ons ERP Management Dashboard.

Haal meer uit uw ERP-systeem met één ERP management dashboard!

Het BIP ERP Management Dashboard ontsluit uw belangrijkste stuurinformatie over uw bedrijfsvoering in één dynamisch dashboard. De applicatie, gebouwd met QlikView-technologie, toont u direct hoe u ervoor staat ten opzichte van uw doelstellingen en voorgaande jaren. U heeft volledig inzicht, kunt eenvoudig inzoomen op gegevens en bespaart enorm veel tijd met rapporteren. Met het BIP ERP Management Dashboard krijgt u grip op uw bedrijfsvoering.

Geïntegreerde totaaloplossing

Het BIP ERP Management Dashboard is een standaard-totaaloplossing die de belangrijkste informatie over uw bedrijfsvoering ontsluit. De geïntegreerde dashboard-omgeving omvat de volgende modules:

Heeft u geen behoefte aan alle modules, dan kunt u de onderdelen ook als losse applicaties aanschaffen.

Vliegensvlug analyseren

Via het dashboard heeft u volledig inzicht en zijn afwijkingen direct zichtbaar. Met een paar muisklikken bladert u intuïtief door de schermen en analyseert u uw data. Eénvoudig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Rapporteren in een handomdraai

Binnen het dashboard worden voor alle modules voorgedefinieerde rapportages meegeleverd. Met één druk op de knop worden de pdf-rapporten aangemaakt. Optioneel kunnen rapporten ook geautomatiseerd per e-mail worden verzonden.

Overtuig uzelf van ons ERP Management Dashboard

Probeer ons dashboard nu een maand lang tegen geringe kosten!

State of the art Business Intelligence Technology

De Financiële applicatie is gemaakt met het QlikView-platform, state-of-the-art business intelligence-technologie. Door gebruik te maken van de associatieve data visualisatie-mogelijkheden van QlikView kunt u op intuïtieve wijze uw gegevens analyseren!

Vraag online demo aan